مزایا و معایب پنجره دوجداره یو پی وی سی ریلی
پنجره دوجداره ریلی جزء انواع پرطرفدار پنجره ها محسوب می گردد زیرا زمانی که پنجره را باز می کنید فضای کمتری را اشغال می کند و علاوه بر این برای دکوراسیون داخلی می تواند گزینه بهتری باشد. البته با وجود این مزایا، معایبی هم برای این مدل پنجره عنوان شده است. در این مقاله سعی داریم به پنجره های دوجداره ریلی بپردازیم و به مزایا و معایب آن اشاره کنیم.
مزایا و معایب پنجره دوجداره یو پی وی سی ریلی
پنجره دوجداره
عموما اساس طراحی پنجره های دوجداره را دو لایه شیشه تشکیل داده است که شیشه ها در داخل یک قاب قرار گرفته اند. این سبک از طراحی به عنوان عایق صوتی و حرارتی عمل می نماید. پنجره های دوجداره از طرفداران بسیاری برخوردار است که به دلیل تنوع در طرح و مدل توانسته است نظر مشکل پسندان را هم به خود جلب نماید.
پنجره دوجداره ریلی
حالت بازشویی پنجره های دوجداره می تواند در انواع مختلفی طراحی گردد که مدل ریلی یکی از آنها است. این مدل از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است. طراحی پنجره های ریلی و یا کشویی به این صورت است که قاب پنجره به حالت ریلی در نظر گرفته شده است که می تواند به وسیله کشیدن دستگیره به سمت راست و یا چپ باعث سرخوردن پنجره بر روی ریل شده و شما می توانید به این وسیله پنجره را باز و بسته نمایید.
انواع پنجره های دوجداره ریلی
پنجره های دوجداره ریلی به حالت تک ریل و دو ریل طراحی و تولید می شوند. نوع تک ریل را فقط می توان از یک سمت باز و بسته نمود ولی در نوع دو ریل از هر دو سمت چپ و راست می توان پنجره را باز و یا بسته نمود.
مزیت های پنجره دوجداره ریلی
- برخورداری از زیبایی ظاهری و بصری
- قابلیت باز شدن آسان پنجره حتی در زیر پرده های کرکره ای
- مناسب برای نصب انواع پرده
- مناسب برای استفاده در محیط های کوچک که دسترسی محدودتری دارند.
معایب پنجره دوجداره ریلی
-
نبودن عایق مناسب :
این پنجره ها را نمی توان عایق مناسبی محسوب کرد. در صورت استفاده از این پنجره ها تنها تا %۷۰ می توان محیط داخلی را از نظر گرد وخاک، سرما و صدا عایق نمود که در مقایسه با انواع دیگر پنجره های دوجداره میزان کمتری است. به همین علت است که استفاده از این مدل پنجره دوجداره برای محیط هایی که آلودگی صوتی و یا گرد و خاک دارند توصیه نمی شود.
-
قابل دسترس نیست :
در پنجره های دوجداره ریلی همیشه قسمتی از شیشه را نمی توان کامل تمیز نمود. در مدل های قدیمی ریلی که در پنجره های تک جداره وجود داشت به دلیل این که لنگه ها به راحتی باز می شدند، امکان شستشو وجود داشت. این در حالی است که در مدل های دوجداره ترمال بریک پنجره های دوجداره، باز کردن لنگه ها کار ساده ای نیست و لازم است این کار توسط نصاب کار ماهر انجام بگیرد.
-
مناسب پنجره های بزرگ و یا کوچک نیست :
پنجره های ریلی برای پنجره هایی که عرض آنها از ۴ متر بیشتر باشد و از ۷۰ سانتیمتر کمتر باشد، مناسب نبوده و قابلیت استفاده ندارد.
-
توری ندارد :
طراحی این پنجره ها به گونه ای است که امکان نصب توری برای آن وجود ندارد.
-
قفل ندارد :
نسبت به انواع دیگر پنجره های دوجداره، پنجره های دوجداره ریلی از چفت و بست سست تری برخوردار است.
-
پروفیل آن قابل بازیافت نیست :
پروفیل استفاده شده برای قاب پنجره دوجداره ریلی قابلیت بازیافت ندارد.
-
قاب سنگین :
استفاده از ریل موجب شده است تا قاب این پنجره سنگین تر شود که اگر از غلتک مرغوبی استفاده نشود، حرکت بازشوی آن دشوار خواهد بود.
-
صدای زوزه در پنجره :
ممکن است با وزیدن باد صدای زوزه مانندی از پنجره شنیده شود.
کلام آخر
پنجره های دوجداره کشویی علاوه بر زیبایی، فضای کمتری برای باز شدن نیاز دارند که مزیت اصلی آنها محسوب می گردد. درست در مقابل این قضیه دشواری تمیز کردن، محدودیت در ابعاد و عدم درزبندی از جمله معایب آنها عنوان می شود. در حالت کلی در صورتی که ترجیح دهیم باز و بسته شدن پنجره مزاحمتی برای پرده نداشته باشد و یا فضای کمتری برای پنجره موجود باشد، پنجره دوجداره ریلی می تواند انتخاب مناسبی باشد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر